Hemmotteluhoidot

Kaipaatko luxusta ja hetken hengähdystä arjen kiireisiin? Haluatko tarjota läheisellesi hemmottelua ja hierontaa rauhallisessa atmosfäärissä rentouttavan musiikin ja ihanan tuoksumaailman keskellä? Hemmotteluhoito on todettu oivallisiksi polttari- sekä morsiushoidoiksi ja ne ovat myös todella suosittuja lahjakorttihoitoja merkkipäiviään sekä valmistujaisjuhliaan viettäville.

Lisätietoja erilaisista vaihtoehdoista löydät täältä.

Suklaahemmotteluhoito

Be Chocolate on Belgialaista suklaata sisältävä kasvo&vartalohoitotuotelinja. Be Chocolate on moderni sarja joka seisoo tuotekehityksen etujoukoissa. Tuotteet ovat alkuperältään aitoja ja ekoystävällisiä,eivätkä sisällä kemiallisia väri,-tai säilöntäaineita ja ovat sopivia kaikille ihotyypeille. Luonnonmukaiset raaka-aineet,ei parabeeneja tai lisäaineita,ei keinotekoisia väriaineita,hypoallergeeniset ainesosat,ei eläinkokeita.

Yrttinyytti-hieronta

Lämmin tuulahdus aasiasta koko keholle. Lämpimillä yrttejä sisältävillä nyyteillä sekä lämpimällä öljyllä tehtävä rentouttava hieronta. Miellyttävä lämpö sekä aromaterapeuttinen tuoksu aktivoivat verenkiertoa, lisäävät aineenvaihduntaa ja rentouttavat lihaksia vieden pois jännitykset ja arjen kiireet lempeästi niin kehosta kuin mielestä. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat reilun kaupan tuotteita ja luonnonmukaisia.

Mango-Inkivääri-viettelys

Ihastuttavan tuoksuisilla tuotteilla tehtävä hemmotteluhoito. Selän iholle levitetään hunaja-sokeria, jolla iho kuoritaan pehmeäksi ja vastaanottavaiseksi hoidossa seuraavalle kosteuttavalle tuotteelle. Samettisella mango-inkivääri-voiteella tehdään selkähieronta, josta iho jää silkin pehmeäksi ja ihanan tuoksuiseksi sekä olo rentoutuneeksi. Hoito on luksusta keholle, mielelle ja aisteille. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat reilun kaupan tuotteita sekä luonnonmukaisia.