Tehokkaat ja ylelliset kasvohoidot Kolibrista

Kauneuskeskus Kolibrissa kasvohoidot räätälöidään juuri sinun ihollesi ja tarpeillesi sopiviksi. On vaivasi sitten kuiva tai rasvainen iho tai pienet ihovirheet, Kauneuskeskus Kolibrista saat ihollesi uutta heleyttä. Kauneushoitolassamme sinua palvelee osaava ja asiantunteva SKY-kosmetologi.

Hoitolasarjana ja myös kotikäyttöön tarjoan todella kattavaa ja laadukasta suomalaista EKOPHARMA-luonnonkosmetiikkasarjaa sekä toista laadukasta luonnonkosmetiikkasarjaa, italialaista ARGITAL-sarjaa. Käytössä sekä asiakkaille myynnissä myös suomalaista Aromatican biologista luomusarja Ulla Maija Gracea. Käsi- ja jalkahoidot tehdään suomalaisella EKOPHARMA-sarjalla ja hieronnat luonnonkosmetiikkasarjojen luomuöljyillä, mm. KHADI. Myynnissä myös We Love The Planet -sarjan sekä Hurraw -sarjan tuotteita. Hoitolassa myös saksalainen Janssen-sarja, joka on yksi käytetyimmistä kauneushoitolasarjoista.

Tervetuloa Kauneuskeskus Kolibriin rentoutumaan ja uudistumaan. Varaa aikasi tästä.

Tutustu hinnastoomme.

Esimerkkejä kasvohoidoistamme...

Hunajainen Hunaja-Happi Kasvohoito

Hunaja on tunnettu ja kautta aikain käytetty luonnontuote ihon ja kehon hyvinvointiin. Hunajalla on lukuisia hyvää tekeviä ominaisuuksia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Ulkoisesti hunaja kosteuttaa,pehmentää ja ravitsee sekä vilkastuttaa epidermiksen solujen uusiutumista. Aisteja hivelevä hunajainen kasvohoito saa aikaan elinvoimaisen ja pehmeän ihon. 

Heleyttävä Kultakasvohoito

Kulta-kasvohoidossa käytettävät tuotteet sisältävät ylellistä kolloidista kultaa,joka edistää ihon aineenvaihduntaa,silottaa ilmejuonteita,stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa,kosteuttaa,kiinteyttää sekä heleyttää ihoa.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoito iho-ongelmille, kuten ikääntymisen merkit (rypyt ja juonteet), arvet (akne ja muut arvet) ja hyperpikmentaatio. Mikroneulaus on vallankumouksellista, tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot lisäämällä kollageenin tuotantoa ja vahingoittamatta ihon pintaa. Mikroteräsneulat saavat aikaan sähköisen muutoksen soluissa, joka stimuloi ihosoluja uusiutumaan nopeasti. Aiheutetut kanavat mahdollistavat lisäksi aineiden imeytymiskyvyn lisääntymisen jopa 200 kertaiseksi. Kliinisten tutkimusten mukaan neulauksen seurauksena kollegaani- ja elastiinisäikeiden määrä lisääntyy jopa 1000%.