Tehokkaat ja ylelliset kasvohoidot Kolibrista

Kauneuskeskus Kolibrissa kasvohoidot räätälöidään juuri sinun ihollesi ja tarpeillesi sopiviksi. On vaivasi sitten kuiva tai rasvainen iho tai pienet ihovirheet, Kauneuskeskus Kolibrista saat ihollesi uutta heleyttä. Kauneushoitolassamme sinua palvelee osaava ja asiantunteva SKY-kosmetologi.

Hoitolassamme käytetään vain laadukkaita, luotettavia ja tunnettuja ihonhoitosarjoja. Hoitolasarjana ja myös kotikäyttöön tarjolla monipuolinen saksalainen Janssen -sarja sekä uutena tulokkaana asiakkaiden nopean suosion saanut Denova Pro -sarja. Tilauksesta toimitamme myös Aromatican biologista luomusarja Ulla Maija Gracea.

Tervetuloa Kauneuskeskus Kolibriin rentoutumaan ja uudistumaan. Varaa aikasi tästä.

Tutustu hinnastoomme.

Hunajainen Hunaja-Happi Kasvohoito

Hunaja on tunnettu ja kautta aikain käytetty luonnontuote ihon ja kehon hyvinvointiin. Hunajalla on lukuisia hyvää tekeviä ominaisuuksia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Ulkoisesti hunaja kosteuttaa,pehmentää ja ravitsee sekä vilkastuttaa epidermiksen solujen uusiutumista. Aisteja hivelevä hunajainen kasvohoito saa aikaan elinvoimaisen ja pehmeän ihon. 

Heleyttävä Kultakasvohoito

Kulta-kasvohoidossa käytettävät tuotteet sisältävät ylellistä kolloidista kultaa,joka edistää ihon aineenvaihduntaa,silottaa ilmejuonteita,stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa,kosteuttaa,kiinteyttää sekä heleyttää ihoa.