Monipuolinen valikoima laadukkaita tuotteita

Kolibrissa on myynnissä hyvä valikoima kosmetiikkatuotteita eri tarpeisiin. Tuotteet ovat luotettavia, tunnettuja ja korkealaatuisia. Hoitolasarjana ja myös kotikäyttöön tarjoan todella kattavaa ja laadukasta suomalaista EKOPHARMA-luonnonkosmetiikkasarjaa sekä toista laadukasta luonnonkosmetiikkasarjaa, italialaista ARGITAL-sarjaa. Käytössä sekä asiakkaille myynnissä myös suomalaista Aromatican biologista luomusarja Ulla Maija Gracea. Käsi- ja jalkahoidot tehdään suomalaisella EKOPHARMA-sarjalla ja hieronnat luonnonkosmetiikkasarjojen luomuöljyillä, mm. KHADI. Myynnissä myös We Love The Planet -sarjan sekä Hurraw -sarjan tuotteita. Hoitolassa myös saksalainen Janssen-sarja, joka on yksi käytetyimmistä kauneushoitolasarjoista.

Meikkisarjana Kolibrissa käytän ekosertifioitua ja eläimillä testaamatonta laajan valikoiman sisältävää Couleur Caramel -sarjaa, jota on myös myytävänä asiakkaille.

Kotimainen EKOPHARMA-luonnonkosmetiikkasarja

Ammattisarja, jonka erinomaiset hoitotulokset syntyvät tarkkaan valituista, hyvin siedetyistä sekä tehokkaista raaka-aineista. Tuotteet ovat täynnä vaikuttavia aineita, sillä ihonhoitotuotteiden pohjana veden sijasta ovat marja-ja kasviuutteet. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja tietenkin kallisarvoiset marja-ja kasviöljyt.

EKOPHARMA-tuotteiden voima on alusta lähtien kummunnut kotimaisten marjojen voimasta. Kotimaiset marjat keräävät voimansa Suomen pohjoisen luonnon pitkästä valoisasta kesästä ja puhtaasta luonnosta. Pohjolan marjat sisältävät valtavan määrän ravinteita ja ylellistä siemenöljyä. EKOPHARMA-sarjasta tällä hetkellä löytyvät tuotelinjoittain tuotteita, joiden vaikutukset perustuvat eri luonnonmarjojemme ympärille. Näitä vaikuttavia marjoja ovat mm. Mustaherukka, Tyrni, Vadelma, Karpalo ja Hilla. Marjojemme polyfenolipitoisuus on erityisen suuri ja niiden antioksidanttiteho on korkeampi kuin vastaavilla etelämmässä kasvaneilla marjoilla. Ne ovat ihanteellista ravintoa ihollemme ja koko kehollemme. Luonnonmarjat ovat myös todella hyvin siedettyjä ja sopivat hyvin herkkäihoisille. 

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään,valmistetaan ja pakataan Helsingissä,josta ne lähetetään jälleenmyyjille hoitoloihin suoraan ilman välikäsiä. EKOPHARMAlle myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti korostaa kriteereissään kotimaisuutta ja lähituotantoa sekä luonnon keruutuotteita. Animalian myöntämä Leaping Bunny-tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAn ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

Lue lisää EKOPHARMASTA »