Kauneuskeskus Kolibrin kauneus- ja hyvinvointipalvelut

Kauneuskeskus Kolibri tarjoaa ammattitaitoisesti kauneus- ja terveyspalveluja. Meiltä saat kokonaisvaltaista hoitoa päästä varpaisiin. 

Kauneuskeskus Kolibrin palvelut

Monipuolinen valikoima laadukkaita tuotteita

Kolibrissa on myynnissä hyvä valikoima kosmetiikkatuotteita eri tarpeisiin. Tuotteet ovat luotettavia, tunnettuja ja korkealaatuisia. Hoitolasarjana ja myös kotikäyttöön tarjoan todella kattavaa ja laadukasta saksalaista Janssen-sarjaa sekä nopeasti asiakkaiden suosion saavuttanutta Denova Pro -sarjaa. Uutena tulokkaana myös erikoistuotteita sisältävä Denova pro:n sisarsarja Bielenda. Tilauksesta toimitamme myös Aromatican biologista luomusarja Ulla Maija Gracea.

Meikkisarjana Kolibrissa käytän ekosertifioitua ja eläimillä testaamatonta laajan valikoiman sisältävää Couleur Caramel -sarjaa, jota on myös myytävänä asiakkaille.

Myyn mm. Iloiset varpaat ja Laufwunder-sarjojen jalka- ja käsihoitotuotteita. Kolibrista saat myös kestävät ja laadukkaat Depend-kynsilakat.

Vinkkejä kauneudenhoitoon

Kauneuskeskus Kolibrissa panostetaan kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja huolella tehtyyn työhön. Kolibrista saat hoitojen lisäksi ravinto-, liikunta- sekä muita itsehoitovinkkejä. Neuvomme mielellämme myös oikeanlaisten kotihoitotuotteiden löytämisessä.

Ihmisen näkeminen kokonaisuutena auttaa saamaan parhaat tulokset, hoidetaan kehossa sitten mitä kohtaa tahansa. Kolibri on kauneushoitola kaikenikäisille perusihonhoidosta hemmotteluhoitoihin.