Kauneuskeskus Kolibrin kauneus- ja hyvinvointipalvelut

Kauneuskeskus Kolibri tarjoaa ammattitaitoisesti kauneus- ja terveyspalveluja. Meiltä saat kokonaisvaltaista hoitoa päästä varpaisiin. 

Kauneuskeskus Kolibrin palvelut

Monipuolinen valikoima laadukkaita tuotteita

Kolibrissa on myynnissä hyvä valikoima kosmetiikkatuotteita eri tarpeisiin. Tuotteet ovat luotettavia, tunnettuja ja korkealaatuisia. Hoitolasarjana ja myös kotikäyttöön tarjoan todella kattavaa ja laadukasta suomalaista EKOPHARMA-luonnonkosmetiikkasarjaa sekä toista laadukasta luonnonkosmetiikkasarjaa, italialaista ARGITAL-sarjaa. Käytössä sekä asiakkaille myynnissä myös suomalaista Aromatican biologista luomusarja Ulla Maija Gracea. Käsi- ja jalkahoidot tehdään suomalaisella EKOPHARMA-sarjalla ja hieronnat luonnonkosmetiikkasarjojen luomuöljyillä, mm. KHADI. Myynnissä myös We Love The Planet -sarjan sekä Hurraw -sarjan tuotteita. Hoitolassa myös saksalainen Janssen-sarja, joka on yksi käytetyimmistä kauneushoitolasarjoista.

Meikkisarjana Kolibrissa käytän ekosertifioitua ja eläimillä testaamatonta laajan valikoiman sisältävää Couleur Caramel -sarjaa, jota on myös myytävänä asiakkaille.

Tutustu tuotesarjoihimme »

Vinkkejä kauneudenhoitoon

Kauneuskeskus Kolibrissa panostetaan kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja huolella tehtyyn työhön. Kolibrista saat hoitojen lisäksi ravinto-, liikunta- sekä muita itsehoitovinkkejä. Neuvomme mielellämme myös oikeanlaisten kotihoitotuotteiden löytämisessä.

Ihmisen näkeminen kokonaisuutena auttaa saamaan parhaat tulokset, hoidetaan kehossa sitten mitä kohtaa tahansa. Kolibri on kauneushoitola kaikenikäisille perusihonhoidosta hemmotteluhoitoihin.